субота, 17 січня 2015 р.

Підпільний Мінкульт, початок.


     Вельмишановні е-краяни!

      У січні 2015 року наш друг Gudilka91, обраний Президентом еУкраїни, запросив нас на роботу до Міністерства культури. Гріх було відмовитись, тим більше, що у нас було своє бачення роботи Мінкульту. Нашою командою було запропоновано чотири-п'ять нових рубрик, які мали наповнити Мінкульт додатковою інформацією з історії України, гумором, часткою духовності. Заплановано було видавати по одній статті з кожної рубрики на тиждень, тобто близько 16-20 статей на протязі місяця, що є цілком реально. Та, як водиться, не так сталося, як гадалося. Наші статті став банити рашистський модер, якому дуже муляє слово "Україна".
      Ба, як виявилось, він банив культурологічні статті і раніше. Причому під приводом, що це, мовляв, спам. Таке формулювання не може не викликати подив, адже преса еРеспубліки просто забита цілком реальним спамом. Це паньство модери і адміни не помічають. Вони помічають тільки статті про Костюшка, українські колядки, Різдво УПА, ба, навіть цілком невинну статтю про "дякую" присвячену ВСЕСВІТНЬОМУ дню подяки і ту забанили як спам з порушенням власних же правил, бо в них же написано: "The following actions ARE NOT considered spam: creating articles dedicated to Winter, Spring.. etc (Seasonal) holidays, contests..." Ну але хто на ті правила дивиться, коли треба щось лихе зробити?
      Звісно можна було би змиритись і почати грати за їхніми правилами, випускаючи статейки ні про що, аби вгодити тому "страшному" тризіркому модерку, на якого поклоняються частина ерепівців. Мовляв, він непереможний.


      Проте ми, як кажуть самураї, не будемо їсти каміння і пити жовч. Після певних роздумів, як можна протистояти цьому терору, ми згадали досвід наших дідів, які боролись з комуністичною та фашистською системами, часто-густо лишаючи їх в дурнях з усім їхнім репресивним апаратом і... вирішили піти в підпілля.

      У зв'язку з цим Вам пропонується вісник підпільного Мінкульту, який буде випускатись до кінця каденції і поширюватись в скайп-чатиках та шаутах. І нехай паньство модерки банять скайп та гугль до посиніння. Робоча назва взята з однойменної іграшки, присвяченої подіям Майдану на Грушевського, свідками і учасниками яких були самі ^_^
      Після завершення каденції з приходом наступного уряду цей вісник буде трансформовано у інше видання, сподіваюсь не менш цікаве, адже тематика мінятись не буде, хіба трішки доповнюватись та модернізуватись.

      ЗИ. Конструктивна критика та статті з нашої тематики тільки вітаються. 


З повагою, колектив підпільного Мінкульту ;)

1 коментар:

  1. няяя таки ти створила підпільну криївку сестронько =3 слава українським традиціям і істиричним правдам

    ВідповістиВидалити